martes, 8 de enero de 2013

Visita comentada al Museu dels Invents i Exposició "Steampunk: Futurs que mai van ser"

Dimecres 13 de febrer, 18h.
Museu dels Invents i Idees de Barcelona, c/Ciutat 7 (al costat de l'Ajuntament de Barcelona)
Places limitades. Entrada a aquesta activitat amb descompte: 5 Euros
Inscripció prèvia necessària enviant un email amb les dades personals a semanaretrofuturista@gmail.com (Assumpte: Visita comentada).
Idioma: català amb possibilitat de castellà, en funció dels assistents

Crèdits: Zô3
Descobreix un espai insòlit d'invencions avantguardistes, el MIBA, i l'exposició temporal que es parla en els mitjans, "Steampunk: Futurs que mai van ser".

Descobreix el moviment Steampunk a través del voltant de 30 obres de creadors nacionals i internacionals i peces del segle XIX en context. Un moviment crític al nostre present i societat, amb irrupció en molts països. Recomenat en mitjans de comunicació des de la seva inauguració com El Mundo, El País, BTV, Què fem?, La Xarxa Tendències, El Núvol, i més.

Una visita comentada per la comissària de l'exposició de forma personalitzada, on s'explicaran les peces més rellevants, els blocs de l'exposició i amb informació ampliada, i responent als dubtes dels assistents, i si volen, iniciar un debat. També es podrà visitar la resta d'exposicions del Museu.

Crèdits: Zô3
Poden trobar més informació d'aquesta exposició, l'exposició "germana" de la Setmana Retrofuturista, a www.mibamuseum.com i a https://www.facebook.com/ExposicionSteampunkFuturosQueNuncaFueron

Si voleu visitar-la en un altre moment, l'exposició estarà disponible en horari normal del MIBA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.